Onlangs zijn wij een kijkje gaan nemen bij Loxam in Ridderkerk. Wij maakten hier kennis met Erik Pol, al jaren monteur bij deze prachtige vestiging. Tevens spraken wij met Mark Haazelager, Sales Manager bij Loxam Nederland. Aan de hand van een paar vragen nam hij ons mee in zijn liefde voor zijn bedrijf en de samenwerking met NiCB. 

Erik Pol gaf aan dat hij het gaaf vindt dat Loxam al jaren actief is met de omslag naar elektrisch materieel.
"Als monteur is het fantastisch om te sleutelen en onderhoud uit te voeren aan deze innovatie machines. "Dagelijks ervaar ik dat wij onze tijd een flink stuk vooruit zijn. De vloot verandert continu maar ook onze kennis en kunde. Dat maakt het werk uitdagend!"Mark Haazelager (links) en Erik Pol (rechts)

Interview met Mark Haazelager:

Zou jij jezelf en jouw organisatie willen voorstellen?
Ik ben Mark Haazelager, Sales Manager bij Loxam Nederland. Vanuit mijn rol ben ik samen met het team van Accountmanagers elke dag bezig met en voor onze klanten. Loxam is de juiste partner voor het huren van professioneel materieel. In Nederland heeft Loxam ca. 50 vestigingen verdeeld over drie divisies: Loxam Rental (algemene verhuur), Loxam Access (specialist in de verhuur van hoogwerkers) en Loxam Power (specialist in de verhuur van stroomaggregaten).

Waar ben je trots op?
Ik ben enorm trots op de inzet van onze collega’s die er dagelijks alles aan doen om de juiste dienstverlening te bieden aan onze klanten. Gezamenlijk hebben we de afgelopen 10 jaar enorm veel kunnen bijdragen aan ontwikkelingen op het gebied van digitalisatie, duurzaamheid, veiligheid en aanbod van nieuwe type machines.. Dit alles hebben we samengevat in het Loxgreen assortiment en is terug te vinden op www.loxam.nl/loxgreen.

Hoe ken je NiCW?
NiCB zusterbedrijf NiCW ken ik al vanuit de tijd dat Workx Materieelverhuur leverancier was bij NiCW. In 2014 werd Workx overgenomen door Loxam en is de relatie altijd warm gehouden. Sinds begin vorig jaar is er een aantrekkelijke overeenkomst voor alle deelnemers binnen NiCB en zusterbedrijven.

Wat vind je van de samenwerking?
De samenwerking vinden wij fantastisch! Enerzijds omdat de contactpersonen binnen de labels er alles aan doen om dit goed en professioneel te laten verlopen en echt met ons meedenken. Anderzijds omdat ons assortiment naadloos aansluit bij NiCB. Samen kijken we naar de voordelen die behaald kunnen worden voor de deelnemers; dat is in onze ogen de enige en juiste doelstelling.

Heb je tips voor onze deelnemers?
Zeker! We hebben allemaal te maken met een (snel) veranderende markt. Dit vraagt veel van bedrijven en hun werknemers. Of het nu gaat om duurzaamheid of digitalisering, op het gebied van machines en gereedschappen is enorm veel voordeel te halen. Ongeacht de omvang van je bedrijf! Op www.loxam.nl/login kunnen deelnemers materieel gemakkelijk bestellen en beheren in hun eigen MyLoxam account. Deelnemers kunnen mij persoonlijk uitnodigen voor een gesprek over de mogelijkheden!Weer weten over Loxam? en/of de samenwerking met NiCB? Neem dan contact met ons op via 085-2101452 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.